Natuurlijk wil je de best mogelijke zorg besteden aan je schatten. We weten dat goede zorg een lange weg gaat. We nemen dit ook heel serieus en we hopen dat u dat ook doet!

Allereerst zijn al onze producten handgemaakt en sommige zijn gemaakt van natuursteen. Houd er rekening mee dat dit elk stuk uniek maakt op zijn eigen manier. Geen enkel stuk is hetzelfde en kleuren en vormen kunnen een beetje verschillen van de foto's. Elk van onze producten is met de hand vervaardigd met veel liefde en zorg. Vanwege de fragiele aard van de sieraden, moet het subtiel worden behandeld. We raden aan onze sieraden alleen te reinigen met een poetsdoek en er mogen geen schoonmaakmiddelen of desinfecterende middelen worden gebruikt

We verkopen ook producten van hogere kwaliteit, zoals onze Wanderlust & Co collectie en onze zilveren en echt vergulde artikelen. Dat zijn de items die heel lang meegaan.

Let op: sommige huidtypen kunnen gevoelig zijn voor metaallegeringen. Als je een gevoelige huid hebt, is hier een goede doe-het-zelftip om irritatie van je huid te voorkomen en om je sieraad tegen kleurvervaging te beschermen: breng een dunne laag heldere nagellak of vernisspray aan. Dit beschermt je huid tegen allergische reacties en je schatten tegen kleurvervaging.

Bewaar uw artikel altijd uit de buurt van parfum, vochtinbrengende crème, haarlak en water. Vergeet niet om altijd je sieraden te verwijderen voordat je gaat douchen of zwemmen.

You have successfully subscribed!